Dagje uit voor senioren

Dagje uit voor senioren
Dagje uit voor senioren

Dagje uit voor senioren naar een locatie waar u naar toe wilt? Ik sta voor u klaar om u te begeleiden, u krijgt dan de volledige aandacht.
Er zijn diverse mogelijkheden zoals dagje cultuur, wandelen in de natuur of vervoer naar familie. De kosten voor het vervoer, entree, parkeren etc zijn voor rekening van de cliënt, zie pagina tarief.

Dagje uit
Ik kan u een mooie onvergetelijke dag bezorgen door met u op stap te gaan naar een bestemming waar u graag naar toe wilt gaan. Een rolstoel of rollator kan worden meegenomen.
Het kan ook om een activiteit gaan die al jaren op uw bucketlist staat maar waar u nog niet aan toegekomen bent zoals bijvoorbeeld een luchtballonvaart of een dagje naar de brandweer.

Mogelijkheden
In de afgelopen tijd heb ik onder andere met cliënten een bezoek gebracht aan de Euromast, dagje Amsterdam, de markthallen in Rotterdam, een rondvaart Schiedam, wandelen op het strand van Scheveningen, bezoek aan diverse musea en een wandeling in Clingendael en de Japanse tuin.

Acitiviteiten buiten met DCOZ
Dagje uit met DCOZ

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een dagje uit voor ouderen?  Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met mij op via de Contactpagina.