DCOZ algemene informatie

DCOZ algemene informatie
Algemene informatie

Op DCOZ algemene informatie vindt u informatie die voor u van belang kan zijn om gebruik te willen maken van de aanvullende mantelzorgdiensten van DCOZ.

Openstelling DCOZ
DCOZ is geopend op alle werkdagen van 09:00 tot 19:00 uur.

Diensten cliëntondersteuner
De diensten die DCOZ levert staan uitgebreid vermeld op de informatiepagina “Diensten” op deze website.

Tarief cliëntondersteuner
Het tarief is transparant en helder, dit staat vermeld op de informatiepagina “Tarief” op deze website.

VOG
Gert Otter is in het bezit van een “verklaring omtrent goed gedrag”, deze is op aanvraag beschikbaar. Ga daarvoor naar de “Contactpagina“.

Algemene voorwaarden
Op alle diensten van DCOZ gelden de “Algemene Voorwaarden Dienstverlening DCOZ”. Deze is op aanvraag beschikbaar. Ga daarvoor naar de “Contactpagina“.

Kamer van Koophandel
DCOZ staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nummer 66204666.

Verzekeringen
DCOZ heeft diverse verzekeringen afgesloten bij SNS verzekeringen zoals Aansprakelijkheidsverzekering en mede inzittendenverzekering ZZP bij vervoer van cliënten.

Belastingdienst
BTWnummer NL083745269.B03

Flyer
Download de flyer? Klik dan hier.

DCOZ werkt ook voor
DCOZ cliëntondersteuning werkt ook voor Wijzelf Zorgcoöperatie Zoetermeer en de Nationale hulpgids. Zie ook de informatiepagina “Referenties” op deze website.

Checklist voor betaalde mantelzorg
Het Nationaal Ouderenfonds lanceert de checklist voor betaalde mantelzorg. Steeds meer ouderen  maken gebruik van aanvullende zorg tegen betaling oftewel betaalde mantelzorg en steeds meer bedrijven bieden het aan. Met de ‘checklist aanvullende zorg tegen betaling’ biedt het Nationaal Ouderenfonds een hulpmiddel om te bepalen welke aanbieder van aanvullende zorg het best bij iemand past. DCOZ voldoet aan de punten vermeld in deze checklist.
Op de website Alleszelf.nl, “Zo ontvangt u veilig diensten aan huis“, vindt u nog meer informatie voor veilige en betrouwbare diensten thuis.

Contact, vragen of meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer weten over DCOZ algemene informatie? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact op met DCOZ via de “Contactpagina“.