DCOZ werkt ook voor Dinst

DCOZ werkt ook voor Dinst
DCOZ werkt ook voor Dinst

DCOZ werkt ook voor Dinst. Dinst maakt het makkelijk om via internet betrouwbare diensten aan huis te boeken. Op Dinst.nl of via de websites van haar partners, zoals die van ledenservice Leef3.nu.
Alle dienstverleners zijn persoonlijk gescreend door Dinst of haar lokale partner en beschikken over een actuele VOG. De website toont het profiel van de aanbieder en ook alle relevante (prijs) informatie, waardoor gebruikers transparant kunnen kiezen uit het goede en het beste. Zo weet je direct wie je in huis haalt!

In 2013 is Dinst begonnen als sociaal experiment. Nu de plek voor betrouwbare diensten bij je thuis in diverse steden. Niet uit de grond gestampt met een grote zak geld en torenhoge marketingbudget. Maar gewoon stap voor stap met enthousiaste en betrokken mensen een mooi team neergezet.

Kernwaarden Dinst:
1. Betrouwbaar
2. Bewonderen
3. Samenwerken
4. Sociaal ondernemen

Website van Dinst: www.dinst.nl

De folder van Dinst inclusief de flyer van Gert Otter is hier te downloaden.

Ook interesse om dienstverlener bij Dinst te worden in de regio Zoetermeer? Kijk dan op de informatie pagina Wordt dienstverlener bij Dinst.

Sociale Enterprise
Sociale Enterprise

Dinst is een sociaal ondernemer en aangesloten bij Social Enterprise NL.
Social Enterprise verbindt sociaal ondernemers die het anders doen, die werken naar een inclusieve en circulaire economie waar voor iedereen winst wordt gecreëerd. Zij bieden een community aan gelijkgestemden, diverse ondersteunende programma’s, ze zorgen voor meer erkenning en herkenning van de social enterprise sector en ze pleiten voor een gunstiger ondernemingsklimaat.