Ervaringsdeskundige burn-out

Ervaringsdeskundige burn-out - Van Burnout naar Burnin
Ervaringsdeskundige burn-out – Van Burnout naar Burnin

Naast cliëntondersteuner senioren ben ik ervaringsdeskundige burn-out en gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met stressgerelateerde klachten.

Lezingen Van Burnout naar Burnin
Op basis van mijn professionele kennis en persoonlijke ervaringen over en met burn-out, geef ik lezingen/workshops over het burnin/burn-out proces. Hierdoor krijgt men een beter inzicht over het ontstaan, voorkomen en het omgaan met burn-out. Enkele onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn het herkennen van stress signalen, consequenties voor werknemer, partner en werkgever, zoeken van hulp, veel handvatten, tips en oplossingsrichtingen.

Ademhalingstraining
Ademen is essentieel om te kunnen leven, het lichaam heeft zuurstof nodig. Diverse fysieke en mentale klachten kunnen ontstaan wanneer je niet op een goede manier adem haalt. Voorbeelden hiervan zijn een gestrest gevoel, slecht slapen, nek- en schouderklachten, maag- en buikpijn, concentratiestoornissen, hoofdpijn, chronische vermoeidheid of algemene onrust.

Ademhalingsoefeningen aangevuld met HRV biofeedback (vroeger hartcoherentie-training genoemd) en mindfulness oefeningen ondersteunen het proces om weer goed te leren ademen. Hierdoor nemen klachten af en kan men weer beter functioneren. Een extra motiverende ondersteuning hierbij is dat de HRV biofeedback op de computer de positieve effecten laat zien van de nieuw aangeleerde ademhaling.

Tarief lezingen:
Tarief voor stichtingen en verenigingen is € 125,- per uur ex. BTW en exclusief reis- en eventuele verblijfkosten.
Tarief voor bedrijven is € 175,- per uur ex. BTW en exclusief reis- en eventuele verblijfkosten.

Tarief ademhalingstraining:
Het “Leer weer goed te ademen” traject bestaat uit 3 sessie van 1 uur.  Kosten voor een particulier zijn € 425,- inclusief BTW en zakelijk € 475,- exclusief BTW.
Het traject wordt na 2 maanden kosteloos afgesloten met een terugkomsessie van een half uur.

Het “Hartcoherentie stressreductie” traject bestaat uit 6 sessie van 1 uur. , Kosten voor een particulier zijn € 535,- inclusief BTW en zakelijk € 560,- exclusief BTW.
Het traject wordt na 2 maanden kosteloos afgesloten met een terugkomsessie van een half uur.

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaarden pakket of vanuit het opleidingsbudget.

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de dit onderwerp? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met mij op via de Contactpagina.