Administratieve diensten

DCOZ levert administratieve diensten voor ouderen die moeite hebben om hun administratie op orde te maken en te houden, het overzicht missen, of niet veel ervaring hebben met het uitvoeren van de administratie. Wij kunnen u helpen met het leren zelfstandig uitvoeren van deze soms lastige klus. Wij kunnen u indien gewenst voor een langere periode ondersteunen.

DCOZ heeft ruime ervaring met het uitvoeren van diverse administratieve werkzaamheden zoals het afhandelen van uw post, ondersteuning bij financiële administratie, opstellen budgetoverzicht en budgetplanning, invullen van (online) formulieren, aanvragen toeslagen en opstellen van brieven en bezwaarschriften.

Op orde maken administratie
Door het maken van overzichtelijke mappen met daarin alle belangrijke documenten, brieven, polissen, facturen etc. is alles snel terug te vinden. Zo kunt u alle binnenkomende belangrijke post snel opbergen.

Financiële administratie
Overzichtelijk maken van de financiële administratie door het ordenen van brieven en rekeningen, een jaarlijks budgetoverzicht, tijdige afhandelen van betalingen en een maandelijkse budgetplanning.

Formulieren invullen
Het invullen van formulieren wordt steeds ingewikkelder of is zelfs onmogelijk geworden omdat formulieren tegenwoordig vaak via internet ingevuld moet worden, bijvoorbeeld het verlengen van uw rijbewijs.  Ook kan DCOZ u helpen met het schrijven van bijvoorbeeld een klachtbrief of een bezwaarschrift.

Vragen of informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de administratieve diensten? Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact op met DCOZ .