Dagje eropuit!

Dagje uit voor ouderen naar een locatie waar u naar toe wilt?, DCOZ staat voor u klaar om u te begeleiden,  u krijgt de volledige aandacht.
Er zijn diverse mogelijkheden zoals dagje cultuur of wandelen in de natuur of vervoer naar familie. De kosten voor het vervoer, entree, parkeren etc zijn voor rekening van de cliënt, zie pagina tarief.

Dagje uit
DCOZ kan u een mooie onvergetelijke dag bezorgen door met u op stap te gaan naar een bestemming waar u graag naar toe wilt gaan. DCOZ kan het vervoer regelen en mocht uw een rollator hebben dan kan deze ook mee.
Het kan ook een activiteit zijn die al jaren op uw bucketlist staat maar waar u nog niet aan toegekomen bent zoals bijvoorbeeld een ballonvaart.

Mogelijkheden
In de afgelopen tijd heeft DCOZ onder andere met cliënten een bezoek gebracht aan de Euromast, de markthallen in Rotterdam, een rondvaart Schiedam, wandelen op het strand van Scheveningen, een bezoek aan het Dordts museum in Dordrecht en een wandeling in Clingendael en de Japanse tuin.

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een dagje uit voor ouderen?  Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact op met DCOZ .