Verhuizen organiseren

Verhuizen van ouderen naar een kleinere woning binnen of buiten de eigen woonplaats is erg intensief en heeft een grote impact. DCOZ kan u bij de voorbereiding, het regelwerk en de administratieve taken veel werk uit handen nemen.

Voorbereiding
Het begint bij een goede voorbereiding. Wat moet er weg, wat kan naar bijvoorbeeld familie of kringloop? Zijn er nieuwe gordijnen en vloerbedekking nodig? Welk verhuisbedrijf moet ik nemen?  Wil ik alles laten inpakken? Allemaal zaken die ruim van te voren geregeld moeten worden.

De verhuizing
Bij een verhuizing gaat het niet alleen om het vinden van een goed verhuisbedrijf, er moet naast een goede voorbereiding verder nog ontzettend veel geregeld worden, zoals het omzetten van gas, water, televisie en de telefoon. Ook post verhuisservice door PostNL, adreswijzigingen naar gemeente en andere instanties, bank, familie en vrienden.

Na een verhuizing
Na de verhuizing bent u er nog niet. Er moet dan ook nog veel geregeld worden zoals waar moeten lampen en schilderijen opgehangen worden, opnieuw instellen van de zenders op de televisie en radio etc etc. Ook nog de buurt verkennen, waar zijn de dichtstbijzijnde winkels, buurthuis, bushalte of apotheek.

DCOZ geeft u de rust voor, tijdens en na een verhuizing door alles met u op een prettige manier af te stemmen en met u te regelen.

Vragen of informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over verhuizen van ouderen?  Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact op met DCOZ .