Lansingerland lanceert website Alleszelf.nl

Met een druk op de rode knop heeft wethouder Ankie van Tatenhove maandag 8 mei de website Alleszelf.nl/Lansingerland gelanceerd. Via deze website kunnen inwoners van Lansingerland die vorm van ondersteuning zoeken die het best bij hen past.

Website Alleszelf.nl/Lansingreland officiële opening ,,Deze website past heel goed bij ons beleid om mensen zo lang mogelijk de regie over het eigen leven te geven,’’ legt Van Tatenhove uit. ,,Wij vinden het heel belangrijk dat mensen vanuit eigen kracht hun weg vinden in de samenleving. Met deze website maken wij het onze inwoners makkelijk om een goede keuze te maken uit alle mogelijke vormen van ondersteuning.’’ De website is één van de manieren om vooral oudere inwoners de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen in hun eigen omgeving.

Alleszelf.nl is een digitaal platform waar bezoekers per aangesloten gemeente eenvoudig kunnen nagaan welke diensten beschikbaar zijn. Zo zijn op de website bijvoorbeeld diensten voor ouderen simpel met elkaar te vergelijken en te kiezen. Dat kan per categorie zoals vervoer, maaltijden, begeleiding en gezelschap, klussen in huis en tuin en personenalarmering.

In Lansingerland zijn veel diensten. Alleszelf wil het complete aanbod van hulp en ondersteuning bundelen zodat mensen een goede keuze kunnen maken voor de hulp die ze zoeken. Van klusjesman tot een bezoekdienst, van administratie tot thuiszorg of hovenier; alles te vinden op www.alleszelf.nl/lansingerland.

Auteur: gotter_6nq4x537

Mijn naam is Gert, een proactief, resultaatgericht ondersteuner met ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen. Mijn stijl kenmerkt zich het best als een empathisch en integer ondersteuner: ik help anderen in hun kracht te staan en op die manier samen vragen en/of problemen op te lossen. Zeker niet onbelangrijk: ik beschik over goede sociale- en communicatieve eigenschappen en een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.Mijn motto is “Leer van gisteren, denk aan morgen maar leef vandaag!”.Mensen informeren, ondersteunen en begeleiden zit in mijn systeem. Dit blijkt uit een aantal van mijn activiteiten.Tijdens signalerend huisbezoek ouderen 75+ heb ik te maken met mensen die onzeker zijn over hoe het moet als zij te maken krijgen met bijvoorbeeld langdurige zorg, zelfredzaamheid of de WMO. Deze ouderen informeer ik over diverse vormen van ondersteuning, aan het einde van deze gesprekken zijn ouderen gerustgesteld.Als ervaringsdeskundige werkdruk heb ik mensen met stress en burn-out klachten tijdig kunnen helpen.Indien je op zoek bent naar een ervaren cliëntbegeleider of individueel begeleider bijvoorbeeld in de thuiszorg met genoemde kwaliteiten, dan ben ik diegene die je zoekt. Mijn lange ervaring in diverse maatschappelijke rollen, in het bedrijfsleven en als zelfstandig coach / ervaringsdeskundige, geeft mij een meerwaarde.Met vriendelijke groet,Gert Otter➟ Competenties: Betrokkenheid - zeer goede sociale vaardigheden - zeer goede communicatieve vaardigheden - zakelijk inzicht - oordeelsvorming - onderhandelen - conflictbeheersing - besluitvaardig - resultaatgericht - organisatie vermogen - proactief - positief➟ Steekwoorden: Zorg - welzijn - ouderen - wmo - awbz - keukentafelgesprekken - chronische ziekte - gemeente - hulpmiddelen - zelfredzaamheid - participatie - sociale netwerken - ondersteuning - begeleidingInteresse? Neem dan contact met mij op. E-mail: info@dcoz.nl Telefoon: 06 – 50 653 654

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.