DCOZ werkt ook voor Nationale Hulpgids

Nationale Hulpgids
DCOZ werkt samen met Nationale Hulpgids

De Nationale Hulpgids bestaat bestaat al sinds 2003 en is een online marktplaats waar zorgvragers en zorgaanbieders elkaar kunnen vinden. De Nationale Hulpgids zorgt ervoor dat je professionele thuiszorg en begeleiding bij jou in de buurt kunt vinden. Als zorgvrager kun je jouw hulpvraag online zetten, zoeken naar geschikte hulpen en gratis met hen in contact komen. Zorgaanbieders kunnen gratis adverteren en tegen een kleine vergoeding in contact komen met zorgvragers. Door het directe contact kunnen zorgvragers snel geholpen worden.

Inmiddels hebben meer dan 50.000 hulpen en hulpvragers elkaar gevonden op de Nationale Hulpgids en kan een hulpvrager in elke buurt in Nederland een oppas, verpleger of begeleider vinden. Op een veilige manier en met respect voor privacy. Want het gaat om mensen die elkaar willen helpen en daar moet je voorzichtig mee omgaan. In 2013 heeft de website 1.170.544 bezoeken van 519.654 mensen gehad, een groei van 30% ten opzichte van 2012. Er zijn 66.941 berichten verstuurd.
De Nationale Hulpgids is bereikbaar op de pc en als app, het is een product van Persoonlijk ZorgNetwerk. Naast de Nationale Hulpgids levert Persoonlijk ZorgNetwerk bijvoorbeeld ook ePGB voor het bijhouden van de PGB-administratie en Factuurdesk voor de administratie van zorgaanbieders.

Voor meer informatie: Nationale hulpgids