Red de Zorg: Wat gaan politici na de verkiezingen doen voor menselijke zorg?

Kom naar het ouderenzorg debat op 4 maart!

Op 15 maart zijn er verkiezingen, daarom is het nu de tijd dat we belangrijke toezeggingen krijgen van de aankomende Tweede Kamerleden. Echte toezeggingen zodat wanneer zij gekozen zijn, zij zich zullen inzetten de ouderenzorg te verbeteren. Daarom organiseert de FNV aanstaande zaterdag 4 maart een verkiezingsdebat over de ouderenzorg. Werk je in de thuiszorg of in een verpleeghuis? Of vind je het belangrijk dat het in de thuiszorg en verpleeghuiszorg beter moet. Dan is het nu het moment om je stem te laten horen!
Meld je nu aan>>

Wanneer: Zaterdag 4 maart 2017
Waar: Central Studio’s, Gietijzerstraat 3-5, 3534 AV Utrecht
Tijd: 11.00 uur tot 12.30 uur (inloop 10.30 uur)
De FNV zorgt voor gratis treinvervoer en lunch.
De zorg is van en voor iedereen, dus iedereen is welkom! Meld je dus nu aan en neem je collega’s mee!
Meld je nu aan>>

Dankzij acties veel bereikt
Mede dankzij jouw steun aan de Volkspetitie Red de Zorg en de Red de Zorg acties zijn de bezuinigingsplannen op de thuiszorg voor het grootste deel teruggedraaid en heeft de Tweede Kamer besloten dat er een bezettingsnorm moet komen. Door alle acties geven de politieke partijen, van links tot rechts, aan dat er fors geïnvesteerd moet worden in goede menselijke ouderenzorg. Een belangrijk resultaat! Maar daarmee zijn we er nog niet.
Meld je nu aan voor het FNV verkiezingsdebat ouderenzorg>>

Belangrijke stappen nodig
Er moeten nog belangrijke stappen gezet worden om de kwaliteit van de thuis- en verpleeghuiszorg te verbeteren. Zo moet er een einde gemaakt worden aan de onzekerheid in de thuiszorg bij aanbestedingen en faillissementen. En moet de bindende bezettingsnorm van 2 op 8 bewoners er komen zodat zorgmedewerkers de mogelijkheid en waardering krijgen om kwetsbare ouderen de zorg te geven die ze nodig hebben.
De politiek kan dit regelen en dat kun jij ze nu duidelijk maken tijdens het verkiezingsdebat ouderenzorg! We gaan de politici vragen om kleur te bekennen en vragen wat ze gaan doen. En daar gaan we ze na de verkiezingen aan houden!

Aanwezigen partijen
CDA: Mona Keijzer – SP: Lilian Marijnissen -D66: Vera Bergkamp – VVD: Bas van’t Wout – PvdA: William Moorlag – GroenLinks: Corinne Ellemeet – 50+: Leonie Sazias – ChristenUnie: Joelle Gooijer – Partij voor de Dieren: Femke Merel Arissen
Meld je nu aan voor het FNV verkiezingsdebat ouderenzorg>>

Auteur: gotter_6nq4x537

Mijn naam is Gert, een proactief, resultaatgericht ondersteuner met ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen. Mijn stijl kenmerkt zich het best als een empathisch en integer ondersteuner: ik help anderen in hun kracht te staan en op die manier samen vragen en/of problemen op te lossen. Zeker niet onbelangrijk: ik beschik over goede sociale- en communicatieve eigenschappen en een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.Mijn motto is “Leer van gisteren, denk aan morgen maar leef vandaag!”.Mensen informeren, ondersteunen en begeleiden zit in mijn systeem. Dit blijkt uit een aantal van mijn activiteiten.Tijdens signalerend huisbezoek ouderen 75+ heb ik te maken met mensen die onzeker zijn over hoe het moet als zij te maken krijgen met bijvoorbeeld langdurige zorg, zelfredzaamheid of de WMO. Deze ouderen informeer ik over diverse vormen van ondersteuning, aan het einde van deze gesprekken zijn ouderen gerustgesteld.Als ervaringsdeskundige werkdruk heb ik mensen met stress en burn-out klachten tijdig kunnen helpen.Indien je op zoek bent naar een ervaren cliëntbegeleider of individueel begeleider bijvoorbeeld in de thuiszorg met genoemde kwaliteiten, dan ben ik diegene die je zoekt. Mijn lange ervaring in diverse maatschappelijke rollen, in het bedrijfsleven en als zelfstandig coach / ervaringsdeskundige, geeft mij een meerwaarde.Met vriendelijke groet,Gert Otter➟ Competenties: Betrokkenheid - zeer goede sociale vaardigheden - zeer goede communicatieve vaardigheden - zakelijk inzicht - oordeelsvorming - onderhandelen - conflictbeheersing - besluitvaardig - resultaatgericht - organisatie vermogen - proactief - positief➟ Steekwoorden: Zorg - welzijn - ouderen - wmo - awbz - keukentafelgesprekken - chronische ziekte - gemeente - hulpmiddelen - zelfredzaamheid - participatie - sociale netwerken - ondersteuning - begeleidingInteresse? Neem dan contact met mij op. E-mail: info@dcoz.nl Telefoon: 06 – 50 653 654

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.