Stovebug veiliger koken

Stovebug veiliger koken
Stovebug veiliger koken

“Stovebug veiliger koken” is een interessant nieuw concept in relatie tot bewuster koken voor jong en oud. Stovebug® helpt gevaarlijke situaties voorkomen door bewuster met een kooktoestel om te gaan en daardoor veiliger te koken. Op een vriendelijke manier voorkomen dat een pan te lang zonder toezicht op het vuur staat, voorkomen dat gevaar ontstaat en dat een rookmelder afgaat!

Stovebug® is de slimme fornuisknop die elke kookpit in de gaten houdt zodra die is ingeschakeld, en maakt elk fornuis smart.

Tijdens het koken wordt de bewoner met lichtsignalen erop attent gemaakt dat het fornuis is ingeschakeld.

En wordt na het koken een pit toch vergeten, dan zal Stovebug® de bewoner met een continue signaal waarschuwen.

Informatiefilmpje

Indruk DCOZ
DCOZ heeft de Stovebug® onlangs getest. Er zitten nog wat kleine dingen in die binnenkort opgelost worden. Het is een goede en redelijk goedkope oplossing om op een veiliger manier te koken. Per ongeluk gas aan laten staan wordt voorkomen doordat dit duidelijk wordt gesignaleerd. Zowel geschikt voor jongeren als ook voor ouderen.

Prijsinformatie
Twee Stovebug® knoppen voor € 99,- incl BTW en bezorgkosten;
Vier Stovebug® knoppen voor € 129,- incl BTW en bezorgkosten;
Vijf Stovebug® knoppen voor € 149,- incl BTW en bezorgkosten.
Voor het bestellen van de Stovebug® kunt u contact opnemen met DCOZ, zie contactpagina.

Meer informatie
Voor meer informatie kijkt u op de website van Stovebug®.

Installeren van de Stovebug®
De Stovebug® knoppen zijn vrij eenvoudig te installeren. In het installatiefilmpje hieronder ziet u hoe de Stovebug® knoppen geïnstalleerd moeten worden.

Persbericht
Lees ook het persbericht “Zelf blijven koken stimuleert zelfredzaamheid bij ouderen” en/of luister naar het introductie interview op Radio 2 van 24 januari 2017.

Auteur: gotter_6nq4x537

Mijn naam is Gert, een proactief, resultaatgericht ondersteuner met ruime ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen. Mijn stijl kenmerkt zich het best als een empathisch en integer ondersteuner: ik help anderen in hun kracht te staan en op die manier samen vragen en/of problemen op te lossen. Zeker niet onbelangrijk: ik beschik over goede sociale- en communicatieve eigenschappen en een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.Mijn motto is “Leer van gisteren, denk aan morgen maar leef vandaag!”.Mensen informeren, ondersteunen en begeleiden zit in mijn systeem. Dit blijkt uit een aantal van mijn activiteiten.Tijdens signalerend huisbezoek ouderen 75+ heb ik te maken met mensen die onzeker zijn over hoe het moet als zij te maken krijgen met bijvoorbeeld langdurige zorg, zelfredzaamheid of de WMO. Deze ouderen informeer ik over diverse vormen van ondersteuning, aan het einde van deze gesprekken zijn ouderen gerustgesteld.Als ervaringsdeskundige werkdruk heb ik mensen met stress en burn-out klachten tijdig kunnen helpen.Indien je op zoek bent naar een ervaren cliëntbegeleider of individueel begeleider bijvoorbeeld in de thuiszorg met genoemde kwaliteiten, dan ben ik diegene die je zoekt. Mijn lange ervaring in diverse maatschappelijke rollen, in het bedrijfsleven en als zelfstandig coach / ervaringsdeskundige, geeft mij een meerwaarde.Met vriendelijke groet,Gert Otter➟ Competenties: Betrokkenheid - zeer goede sociale vaardigheden - zeer goede communicatieve vaardigheden - zakelijk inzicht - oordeelsvorming - onderhandelen - conflictbeheersing - besluitvaardig - resultaatgericht - organisatie vermogen - proactief - positief➟ Steekwoorden: Zorg - welzijn - ouderen - wmo - awbz - keukentafelgesprekken - chronische ziekte - gemeente - hulpmiddelen - zelfredzaamheid - participatie - sociale netwerken - ondersteuning - begeleidingInteresse? Neem dan contact met mij op. E-mail: info@dcoz.nl Telefoon: 06 – 50 653 654

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.