Tarief

Tarief
Tarief

Voor alle vermelde diensten geldt een basistarief van € 21,50 inclusief BTW per uur inclusief reiskosten en reistijd binnen Zoetermeer. Buiten Zoetermeer worden de reistijd en de reiskosten (21 ct/km) in rekening gebracht. Minimale inzet is één uur per opdracht.
Voor inzet op werkdagen na 18:00 geldt een toeslag van 25% en in het weekend geldt een toeslag van 50% per uur.
Als u het prettig vindt, kunt ook gebruik maken van mijn diensten via bijvoorbeeld de organisatie Wijzelf Zoetermeer. Zie voor meer informatie over Wijzelf Zoetermeer en mijn profiel op de website Wijzelf Zoetermeer.

Kennismakingsgesprek
Graag ben ik bereid om in een vrijblijvend kennismakingsgesprek nader kennis te maken om samen met u de mogelijkheden te bespreken . U kunt hiervoor een afspraak maken door mij te bellen op telefoonnummer 06 – 50 653 654.
Als extra service kan een kennismakingsgesprek buiten de reguliere werktijden of op een zaterdag worden gemaakt zodat uw mantelzorger bij het gesprek aanwezig kan zijn.

Tijdens dit gesprek kunt u uw vraag vrijblijvend aan mij voorleggen. Inhoudelijk kan dan worden besproken of ik iets voor u kan betekenen. Niet alleen de vraag maar ook het persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Er moet voor u sprake zijn van vertrouwen en respect zodat u met een goed gevoel afspraken met mij kunt maken.

Vervoer
Als u zelf beschikt over een auto en ik kan daar tijdens uw vervoer gebruik van maken, zijn er geen reiskosten aan verbonden. Heeft u geen eigen vervoer en ik kom met eigen vervoer dan zijn de kosten 0,21 ct per kilometer.

Overige kosten
Hierbij geldt dat bijvoorbeeld wachttijd, reiskosten, parkeerkosten, entreekaarten en consumpties voor uw rekening zijn en aan u worden doorberekend.
Binnen Zoetermeer worden reiskosten en reistijd niet doorberekend.

Offerte
Indien u een offerte wilt met een kostenoverzicht van mijn diensten, dan kan ik dat op verzoek natuurlijk regelen.

Factuur
Na uitvoering van mijn werkzaamheden wordt direct een duidelijke factuur aan u overhandigd of indien gewenst naar uw mantelzorger verzonden.

Zakelijke diensten
Inhuur voor zakelijke dienstenverlening is ook mogelijk, echter gelden hiervoor andere tarieven en afspraken.

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het tarief?  Neemt u dan telefonisch of per e-mail contact met mij op via de Contactpagina.

DCOZ overige informatie
Wilt u meer algemene informatie over DCOZ zoals VOG, algemene voorwaarden etc? Kijkt u dan op de informatiepagina DCOZ algemene informatie.